BOKA VALP!

Hur fungerar det hos oss?

Först och främst så vill vi att ni berättar om er själva, er tidigare kunskap av hund och varför ni önskar köpa just en dvärgpinscher. Vi vill även veta vad för typ av hundliv ni har att erbjuda, om ni är intresserade av tävling och utställning? Så kan vi även lättare passa ihop rätt valp till rätt hem. Tyvärr så är det ingen självklarhet att få köpa en valp utav oss. Om vi inte tycker att det känns bra så kommer vi neka ett köp och vi förbehåller oss även rätten att göra det. Vi har inga tävlingskrav på våra köpare då alla hundar faktiskt inte lämpar sig för det. Men såklart är det extra roligt om intresset att prova på finns hos blivande köpare.

Handpenning, hur gör vi med det? 

Vi kräver aldrig att man ska betala handpenning på sin valp. Men dock så är den inte garanterad om man inte har gjort det. Vi förbehåller oss rätten att avbryta ett eventuellt köp om handpenning inte är erlagd, om det skulle dyka upp omständigheter som gör att det känns fel helt enkelt. Vi är mycket måna om våra valpar och säger inte nej utav elakhet. Det är viktigt för oss att allt känns bra! Och ibland kan det även vara så att just den valpen ur den kullen inte passar just er. Och det betyder inte att hoppet är ute för alltid utan att det kan faktiskt komma en annan valp ur en annan kull som passar mycket bättre :) Det viktigaste är alltid att det blir rätt hem till rätt valp. Och rätt valp är helt klart värt att vänta på!!

* Handpenning återbetalas endast om valpen visar sig av något fel som gör att man inte vill stå fast vid köpet, som upptäcks vid veterinärbesiktning. I annat fall är handpenningen förbrukad.