FAQ

Boxar storlek - våra minsta boxar är 3 kvm, våra mellanboxar är 5,76 kvm och våra största boxar är 8,70 kvm

Rastgård storlek - Våra rastgårdar är från 34 kvm 

Antal boxar per rum - 4 st

* Foder? Ska man ta med eget eller ingår det? - Dagishundarna tar med sitt eget foder. För pensionat erbjuder vi Essential Foods , men önskar man ta med eget foder går det givetvis bra. Även tugg och godis använder vi oss endast av Essential Foods produkter till gästerna.

* Tar ni emot valpar? - Vi tar emot valpar från 4 månaders ålder. Vi har en avdelning vi kallar för valpis (4-9 månader gamla), där valparna får bo med extra mycket uppsikt och tillsyn av personal dygnet runt.

* Tar ni emot hundar som absolut inte går ihop med andra hundar? - Ja det gör vi. Vi håller alla hundarna separerade ifrån varandra, vi sätter inte ihop hundarna i grupper.

* Vad skiljer er ifrån andra pensionat och dagis? Nummer 1 skulle vi säga är att vi inte försöker få in och få plats med så många hundar som vi har kapaciteten till, utan vi vill lägga våran tid och vårt arbete på att ge varje gäst hos oss lite extra istället. Och som vi redan berättat om så envisas vi heller inte med att sätta ihop hundar i grupper. Vi vill istället ge hundarna individuellt vad de behöver under sin vistelse hos oss. Vi vill att man ska kunna känna sig trygg när man lämnar sin hund här. Vi umgås extra med de hundarna som har behov av det och några av rummen har även tv för extra känsla av att vistas i hemmiljö.

Vi har även tillsyn nattetid vid behov. Tar inga extra avgifter för medicinering, löptikar och inte heller höjer vi priserna för storhelger. 

Vi är det dagis och pensionat vi själva hade önskat till våra älskade hundar <3

* Hur ser en dag hos er ut? En dag ser ut som så att vi går ut till hundarna på morgonen vid ca 06:30 och tittar till . De som vill och behöver gå ut då tar vi ut och sen ges frukost . De finns de hundar som gärna sover lite längre så vi tar ut hundarna efter deras egna behov så att säga . Sen vidare under dagen så håller vi till i pensionatet och håller de hundar som vill och behöver sällskap . Mellan rastningar och matning . Vi har olika rum/ avdelningar där det inte bor mer än 4 hundar åt gången . Tanken är att det ska vara lugnt och tryggt för hundarna . Hundarna aktiveras även såklart efter behov . Många pensionat idag vill ju gärna få in och få plats för så många hundar som möjligt , och vi startade vårat just för att vi själva inte skulle vilja ha det så . Utan vi vill att alla gäster ska få vad de behöver utan att behöva konkurrera om tiden . Så våra dagar är egentligen väldigt mycket anpassat efter gästernas behov så att säga . Det finns såklart även rastgårdar att tillgå men vi rör oss gärna i skog och mark.