Hunddagis Kristianstad, Bromölla, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg


Millenhoff´s Hundcenter är ett hunddagis tillgängligt för er i bland annat Kristianstad, Bromölla, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg och övriga Skåne. Vårt dagis ligger i en lantlig miljö strax söder om Kristianstad.

Till vårt hunddagis är alla typer av hundar välkomna, vi finns här för alla. Målet är att alla ska känns sig välkomna hos oss, även löptikar och okastrerade hanar. På dagiset håller vi oss till en mindre skala hundar för att kunna tillgodose varje hunds individuella behov. Vi tar också emot hundar med problematik, bland annat hundar som inte funkar ihop med andra hundar. Som sagt kommer vi anpassa oss efter din hund och dess behov, för att kunna ge hunden en bra vistelse på vårt hunddagis.

Hunddagiset består av 6 separata avdelningar. Tack vare de olika avdelningarna kan vi skilja löpande tikar ifrån okastrerade hanar. Det är av den här anledningen vi kan erbjuda en dagisplats till alla typer av hundar. Vi står för mottot: Kom som du är!

Det enda kravet vi har för att din hund ska få vara hos oss är att den är vaccinerad enligt rekommendationerna.

Dagispersonalen har mångårig erfarenhet av mycket varierande typer av hundar. Vi har deltagit i flera utbildningar och bedriver också en kennel sedan flera år tillbaka. Därmed har vi kunskaper inom hundens fysiska och psykiska hälsa samt beteende och beteendeproblematik.

Hos oss kommer din hund få dagliga promenader samt lek och bus. Att anpassa dagisets aktiviteter efter varje individ är en självklarhet för oss. Vi sätter inte ihop hundar i grupper.

För att hundarna ska få lugn och ro hämtar och lämnas din hund vid entré/butik av personalen. 

Se våra priser här.

Varmt välkomna till Millenhoff´s Hundcenter!

Hunddagis Kristianstad, Bromölla, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg