Hundpensionat Kristianstad, Helsingborg, Lund, Ystad


Letar du efter ett hundpensionat i närheten av Kristianstad, Helsingborg, Lund eller Ystad? Då är du välkommen till oss på Millenhoff´s Hundcenter! Du hittar vårt hundpensionat på landet utanför Kristianstad. 

Vi håller oss till en mindre skala hundar där vi erbjuder plats när husse och/eller matte ska ut och resa, jobba eller av annan anledning behöver oss. Hos oss kan verkligen alla hundar känna sig välkomna. Vårt enda krav är att din hund ska vara vaccinerad enligt rekommendationerna. Både löptikar och okastrerade hanar är välkomna till vårt hundpensionat. Vi tar också emot hundar med olika typer av problem, exempelvis hundar som har problem att vara tillsammans med andra hundar. Vår lokal är anpassad på ett sådant sätt att hundar på pensionatet går att separeras, just därför kan vi ta emot alla typer av hundar. vi sätter inte ihop hundar i grupper.

Vår personal har kunskap och erfarenhet av många olika typer av hundar, hundens psykiska och fysiska hälsa samt beteende och beteendeproblematik. Dessutom har vi genomgått flera utbildningar och har sedan många år tillbaka en registrerad kennel. 

Vårt största fokus är varje hunds enskilda behov och mående, vi anpassar vårt arbete och hundens vistelse efter vad den specifika hunden behöver och önskar. Vi vill finnas här för alla hundar, oavsett vad de har för behov. Vår personal är kunnig och kan anpassa besöket efter just din hund.

Hundpensionatet erbjuder din hund en lugn och harmonisk miljö, dagliga promenader, lek, bus och mycket mer.

Skulle exempelvis en resa dra ut på tiden, kontakta oss så snabbt du får kännedom om förseningen så förlänger vi vistelsen för din hund. 

För hundarna pensionatet erbjuder vi foder från Essential Foods, men önskar man ta med eget foder går det givetvis bra. Även tugg och godis använder vi oss endast av Essential Foods produkter till gästerna.

Se våra priser här.

Varmt välkomna till Millenhoff´s Hundcenter!

Hundpensionat Kristianstad, Helsingborg, Lund, Ystad
Hundpensionat Kristianstad, Helsingborg, Lund, Ystad