Millenhoff´s Hundcenter


Varmt välkomna till vårat hundpensionat och dagis. Vi håller oss till en mindre skala hundar där vi erbjuder plats när husse och/eller matte ska ut och resa, jobba eller av annan anledning behöver oss. Vi finns för alla. Och hos oss är verkligen alla också välkomna. Löptikar som okastrerade hanar. Hundar med olika typer av problem och hundar som inte funkar ihop med andra hundar. Vi anpassar oss helt efter din hunds behov. Hos oss är din hunds mående högsta prioritet. Och självklart om du har en hund som tycker om att leka och busa med andra hundar så får den givetvis göra det hos oss också. Men det är inte ett krav. Vi har 6 separata avdelningar där vi kan fördela löpande tikar ifrån okastrerade hanar och därav kan vi också erbjuda den möjligheten att alla är välkomna. Vi står för mottot : Kom som du är....

Vårt enda krav är att du har din hund vaccinerad enligt rekommendationerna.

Vi har många års erfarenhet av mycket varierande typer utav hundar. Vi har genomgått flertalet utbildningar och vi driver även registrerad kennel sedan många år tillbaka. Vi har även mycket stor kunskap om beteendeproblematik och hundens psykiska och fysiska hälsa. Dagliga promenader samt lek och bus anpassat efter varje individ är en självklarhet för oss. Vi sätter inte ihop hundar i grupper. 

OBS! Personal hämtar och lämnar hund vid entre`/butik. Detta för att övriga hundar ska ha så mycket lugn och ro som möjligt. Vi har utbildning både som dagis/pensionat föreståndare och första hjälpen för hund.

Priser hittar ni här             Just nu finns det 1 st ledig heltidsplats och 2 st lediga halvtidsplatser.

Varmt välkomna till Millenhoff´s Hundcenter!

Org nr:820714-1998