BESÖK PÅ KENNELN!

Hos oss är man såklart varmt välkommen på besök. Men på grund av förekommande anledningar så har vi nu valt att skriva denna sidan för våra hundars välmående.

Vid ett besök hos oss så besöker man hundarna i deras hem och i deras trygghet. Därav så behöver man också följa vissa regler och kunna uppföra sig. Tyvärr har inte alla gjort det och vi måste därför delge alla vad som gäller. Och detta kan man även ta med sig som valpköpare och ha samma regler för sina egna besökare. Det är saker som är självklart egentligen men tyvärr inte för alla. Är man osäker på hur man ska bete sig trots att man läst detta så fråga oss bara. Det är inte lätt om man inte är hundvan och vi förstår det. 

* Det är hundarnas hem, och hälsa inte på hundarna om dem inte själva söker kontakt med dig , vill dem inte så vill dem inte. 

* Vifta inte med armarna och jaga inte på hundarna. Sträck EJ heller fram handen och försök locka till dig hunden, den kommer när den själv vill.

* Ta inte med barn som är rädda för hund eller annan vuxen som inte känner sig bekväm med många hundar. Barn som skriker eller springer ifrån eller efter hundarna är INTE okej. Våra hundar är inte farliga och det finns ingen anledning att vara rädd. Är man det ändå så är ett besök hos oss inte nödvändigt.

* Lyft ingen hund eller valp utan lov!!

* Sker besöket i valphagen så sitter man ner, och låter hundarna och valparna komma fram själva, och klättra upp i famnen själva.

* Sunt förnuft helt enkelt. För hundarnas trygghet !